• Binnen 5 werkdagen geregeld!
  • Altijd een energielabeladviseur in de buurt
4 / 5Trustpilot

Een betrouwbare partner voor jouw energielabel

Over Stekcheck

Energielabel aanvragen

Makkelijk en snel een energielabel

Snel en duidelijk een deskundig energielabel voor de verkoop of verhuur van je woning: Stekcheck regelt het. Stekcheck is in 2022 opgericht om verkopers en verhuurders gemakkelijk te helpen aan een energielabel.

 

Het energielabel bestaat al een paar jaar en is verplicht voor iedere woning die op de markt komt voor verkoop of verhuur. In januari 2022 zijn de regels aangescherpt: sindsdien mag je zelfs pas een advertentie voor je huis plaatsen als het label binnen is. 

Snel en betrouwbaar

Bij Stekcheck snappen we dat jij je energielabel graag zo snel mogelijk wil hebben. We koppelen je daarom aan een gecertificeerde adviseur bij jou in de buurt die de keuring vlot en professioneel uitvoert. Zo heb je binnen vijf werkdagen het rapport in handen en kun je snel verder met de verkoop of verhuur van je huis. 

Al onze vakspecialisten zijn gecertificeerd conform BRL9500. Daarmee verzekeren wij kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Onze voordelen op een rij:

  • Binnen 5 werkdagen een energielabel
  • Deskundig, ervaren en gedreven
  • Gelijk betalen, geen verborgen extra kosten achteraf
  • Landelijke dekking
  • Geen beperkingen of uitsluitingen
  • Erkend door NVM, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en NHG

Energielabel aanvragen bij Stekcheck

Ga jij je woning verkopen of verhuren en heb je een energielabel nodig? We helpen je graag! Vraag je energielabel bij ons aan en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Word Stekcheck-vakspecialist!

Om woningeigenaren zo snel mogelijk te voorzien van een energielabel, zijn wij continu op zoek naar nieuwe vakspecialisten om ons netwerk uit te breiden. Ben jij een gecertificeerde energielabeladviseur en wil jij woningeigenaren bij jou in de buurt snel en eenvoudig voorzien van een professioneel rapport? Sluit je dan aan bij Stekcheck!