• Binnen 5 werkdagen geregeld!
  • Altijd een energielabeladviseur in de buurt
4 / 5Trustpilot

Een continue stroom opdrachten

Aansluiten als partner

Sluit je aan als Stekcheck-adviseur!

Om woningeigenaren zo snel mogelijk te voorzien van een energielabel of duurzaamheidsadvies, zijn wij continu op zoek naar nieuwe vakspecialisten om ons netwerk uit te breiden. Waarom jij je aan zou sluiten bij Stekcheck? Wij bieden een continue stroom van opdrachten en optimale ondersteuning zodat jij (de vakspecialist) efficiënt en snel kan werken, zonder dat jij je daarbij druk hoeft te maken over het werven van opdrachten.

 

Dit doen wij voor je:

Genereren van opdrachten
Stekcheck zorgt voor jouw opdrachten, waardoor je kosten bespaart op (online) promotie en een dure (A-)locatie voor je kantoor.
Frontoffice
Je ontvangt een ‘schone’ opdracht. Onze frontoffice selecteert een passende opdracht en zorgt dat deze bevestigd én betaald is. Hierbij zijn de opdrachtvoorwaarden zo volledig mogelijk ingevuld. Je kunt gelijk aan de slag!
Klantcontact
Stekcheck verzorgt voor, tijdens en na het uitvoeren van de opdracht de eerstelijns contacten met de klant. Daardoor heb je alleen tijdens de afspraak contact met de woningeigenaar. We nemen verder alleen contact met je op wanneer het strikt noodzakelijk is.
Agendabeheer en planning
We herinneren je aan afspraken met opdrachtgevers en helpen je ze nakomen. Ook wanneer afspraken door onvoorziene omstandigheden verzet moeten worden. Hierna ben je volledig vrij in hoe je je werkzaamheden afhandelt. We zien er alleen nog op toe dat je het rapport oplevert binnen de Stekcheck-termijn van vijf werkdagen.
Samenwerking vakspecialisten
Ben je aangesloten bij Stekcheck, dan maak je kosteloos gebruik van alle Stekcheck-tools. Bovendien kom je gemakkelijk in contact met andere aangesloten vakspecialisten met wie je kennis kunt uitwisselen.
Financiële afhandeling
Stekcheck verzorgt de financiële afhandeling van de opdracht en betaalt jou binnen 30 dagen na het opleveren van het label of advies. Hierbij kun je alles online volgen. Stekcheck draagt het debiteurenrisico volledig, zodat jij krijgt waar je recht op hebt. Daarnaast kun je onze online aanvraagmodule en facturatie inzetten voor je eigen klanten, waarbij we je administratief en financieel ontzorgen.
Klachtenafhandeling
Wij handelen alle klachten af en zijn daarbij zowel jouw aanspreekpunt als die van de klant.

Word Stekcheck-vakspecialist!

Ben jij klaar om je klantenbestand te laten groeien? Sluit je dan aan bij Stekcheck. Wij zoeken:

  • EP-W/EP-U-adviseurs, ISSO-gecertificeerd en werkend voor een bedrijf dat is gecertificeerd volgens de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9500.
  • Zzp’ers, aangesloten bij een gecertificeerde koepelorganisatie. 
  • Bouwkundigen en taxateurs met ervaring op het gebied van duurzaamheid en de ambitie om in de toekomst ook eventueel energielabels op te stellen.