• Binnen 5 werkdagen geregeld!
  • Altijd een energielabeladviseur in de buurt
4 / 5Trustpilot

Wat kost een energielabel voor mijn woning?

Stekcheck is gespecialiseerd in het leveren van deskundige energielabels voor de verkoop of verhuur van woningen. Het bedrijf is opgericht in 2022 en heeft als doel om de verkopers en verhuurders snel en gemakkelijk te helpen aan een energielabel. 

Waarom is een energielabel belangrijk?

Een energielabel geeft inzicht in de energieprestatie van een woning. Het label laat zien hoe energiezuinig een woning is en welke maatregelen er genomen kunnen worden om de woning energiezuiniger te maken. Bij de verkoop of verhuur van een woning is het verplicht om een energielabel te overhandigen aan de nieuwe eigenaar of huurder.

Vaste prijzen voor verschillende woningen

Stekcheck hanteert voor verschillende soorten woningen vaste prijzen voor het regelen van een energielabel. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

  • Appartement: € 290,- incl. btw. 
  • Rijtjeswoning: € 315,- incl. btw. 
  • Twee-onder-een-kapwoning: € 315,- incl. btw. 
  • Vrijstaande woning of recreatiewoning (tot 250m2 woonoppervlakte): € 390,- incl. btw. 
  • Spoedopname (48-uurs rapport): + € 75,- incl. btw.

Voor keuringen op de Waddeneilanden rekenen wij een meerprijs van  € 150.-. Wil jij een zakelijk pand laten labelen? Hiervoor maken wij graag een prijs op maat. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Kies voor Stekcheck

Stekcheck staat voor snelle en duidelijke service. We zorgen ervoor dat je snel over een deskundig energielabel tegen een scherpe prijs beschikt. We regelen deskundige energielabels voor een scherpe prijs en zorgen ervoor dat je snel over het label beschikt. Bovendien zijn de prijzen transparant en weet je altijd waar je aan toe bent.