• Binnen 5 werkdagen geregeld!
  • Altijd een energielabeladviseur in de buurt
4 / 5Trustpilot

Sinds wanneer bestaan jullie?

Stekcheck is in 2022 ontstaan vanuit de behoefte binnen de makelaardij aan een betrouwbare en efficiënte energielabelservice. Ons initiatief is gericht op het bieden van een eenvoudige en snelle oplossing voor het verkrijgen van een energielabel. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij het verkopen van een woning en willen ervoor zorgen dat woningverkopers hier geen gedoe mee hebben. Daarom hebben we Stekcheck opgezet om woningeigenaren te helpen met het verkrijgen van een energielabel op een manier die transparant, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

 

Ons doel is om het verkrijgen van een energielabel voor woningverkopers zo gemakkelijk mogelijk te maken en hen te ontzorgen. Er zijn al genoeg zaken om rekening mee te houden bij het verkopen van een woning, en daarom streven we ernaar om het proces rondom het energielabel zo simpel en stressvrij mogelijk te maken voor jou als woningeigenaar.

 

Snelle en goede service is daarbij niet te missen. Bij Stekcheck willen we bekendstaan om onze goede en snelle service. We willen woningeigenaren zo eenvoudig mogelijk aan een energielabel helpen. Ons team staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden gedurende het hele proces. Transparantie bieden vinden wij hierbij belangrijk en daarom verstrekken we zo duidelijke en begrijpelijk mogelijke informatie. Zo ben je volledig op de hoogte van de stappen die genomen moeten worden.

 

Bij Stekcheck geloven we in de kracht van een goede service en een eenvoudig proces. Ontdek zelf de voordelen van Stekcheck en ervaar hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verkopen van je woning zonder gedoe rondom het energielabel.